Roadtrip pt 2/4

Kommentera
 
Dags för nästa del i vår roadtrip! Den mest händelserika så att säga. Efter några dagar lämnade vi nämligen min farmors lilla hus och ställde oss vid vägkanten för att lifta sträckan Gävle-Arboga.
 
 
Taggad!
 
 
Vi fick stå rätt länge utanför Gävle dock. Men till slut hamnade vi i... Hedesunda! Waow! Obs sarkastiskt waow ty Hedesunda ligger blott två mil från vår startpunkt. Men alltid nåt.
 
 
Och rätt som det var hamnade vi i Västerås. Vi funderade på att spendera natten där men kom iväg ytterligare några mil nästan med en gång, till en Statoilmack utanför Hallstahammar. Bara några mil låg mellan oss och Arboga. Då inträffade vad som senare skulle bli känt som the Coca-Cola Jesus incident. Ehm nej. Men en märklig långhårig colasörplande snubbe erbjöd sig att köra oss till Kolbäck "för där åker alla förbi på väg till Arboga." Ah.
 
 
I Kolbäck fanns typ inte en enda person. Så där fick vi stanna över natten.
 
 
Fett kallt vare. Usch så jobbig natt. Vi skulle ju då haft ett tält med oss men det hade vi ej p g a anledningar.
 
 
Här synes jag och bredvid synes E iförd en av mina klänningar som mössa och en annan som halsduk. <3 Man tar vad man har ju.
 
 
Och en kall morgon grydde. Ett antal timmar senare var vi framme i Arboga. Det berättar jag mer om en annan dag! Puss
 
 
Hitchhiking w/ E as a part of our roadtrip in August! So much fun but also including one really (!) cold night spent outdoors.